Meteen naar de inhoud

#15 • Fotograferen • Vasten • Boekentips

De nieuwe week is weer begonnen. Een overzicht van wat ik heb gedaan (en geschreven!), twee boekentips en wat je binnenkort kunt verwachten op MindStones.

Vorige week verscheen er geen weekoverzicht, maar er verschenen wel artikelen.

Leren fotograferen

Zo liet ik weten dat maart de maand wordt van de fotografie! Ik ga namelijk leren fotograferen. Lees hier ook hoe het ‘Universum’ een handje meehielp. Momenteel ben ik druk bezig en begin ik het allemaal een beetje te snappen. Maar het duurt nog even voordat het echt wat wordt. Volg me ook op Instagram om op de hoogte te blijven.
☆ Lees: Ik ga leren fotograferen

Veertig dagen vasten

Dat is niet het enige project voor maart, want ik ben ook begonnen met vasten. Lees hier waarom en hier hoe het gaat. Op dit moment gaat het eigenlijk prima. Ik vind vooral het gebrek aan snoep, koek & chips erg rustgevend, want ik heb minder keuzestress. Ik heb er (na die slechte start) eigenlijk helemaal geen moeite meer mee.
☆ Lees: Ik ben 40 dagen aan het vasten
☆ Lees: De vastenperiode: Hoe gaat het? (1)

Het einde van m’n Kobo-abonnement (boekentips!)

Zoals je misschien was opgevallen in de weekoverzichten, las ik afgelopen maanden ontzettend veel. Dat kwam vooral omdat ik met kerst een e-reader had gekregen mét drie maanden Kobo-abonnement. De drie maanden zijn bijna voorbij en dat is ook wel weer rustgevend. Gelukkig kan ik bij de bibliotheek nog steeds e-books lezen. Maar afgelopen week las ik onder meer twee ‘klassiekers’ als het gaat om timemanagement uit:

  • Eat that frog van Brian Tracy(over hoe je eerst de ‘grote klussen’ moet doen)
  • Miracle Morning van Hal Elrod (dat gekke boek over dat je een uur eerder moet opstaan om aan jezelf te werken)

Ik vond beide boeken echt reuze-interessant en heb heel veel informatie opgeschreven om te onthouden. Over de Miracle Morning zal ik binnenkort een keer een artikel schrijven. Misschien ook over Eat That Frog, maar dat moet ik nog even bekijken. In dit artikel staat al meer over de methode: Lekker elke ochtend een kikker eten (Eat That Frog!) Wat sowieso verschijnt op MindStones binnenkort is een artikel over hoe het Kobo-abonnement is bevallen (#nospon).

Nieuwe nieuwsbrief-abonnees

Afgelopen weken heb ik weer wat nieuwe nieuwsbrief-abonnees gekregen, erg leuk! Ben je nog niet ingeschreven? Meld je dan snel aan, dan ontvang je elke maand leuke artikelen en wat persoonlijke tips & achtergronden. Lees ook: Waarom ik graag wil dat je je inschrijft voor m’n nieuwsbrief

Nou, dat was het weer.

Fijne werkweek en tot het volgende overzicht

4 reacties op “#15 • Fotograferen • Vasten • Boekentips”

  1. Hi Lilian, ik kwam je website kort geleden tegen en wilde je even laten weten dat ik je thema’s erg leuk vind! Ik las ook over je kluizenaarsmaand, interessant! Gedeeltelijk ben ik er al mee bezig, maar eens een echte ‘break’ lijkt me heerlijk. Ook fijn dat het vasten je nu zo makkelijk af gaat. Ik ben benieuwd naar wat er nog volgt, liefs!
    Silke onlangs geplaatst…Wonen in Indonesië, deel 2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge