Ga naar de inhoud

Waarom ik graag wil dat je je inschrijft voor m’n nieuwsbrief

Ik zal vast niet de enige zijn die ermee worstelt wat nu de ideale manier is om iemand te volgen die – naar jouw idee – interessante stukjes schrijft. Via facebook, twitter, instagram, rss of de nieuwsbrief?

Vooral vanwege de wisselende algoritmes, de (Facebook-) schandalen en de overload lijken social media steeds minder interessant te worden. Toch vind ik dat een heel mooi middel om echt contact te maken met mensen. Er zijn ook een aantal mensen die ik graag op Facebook volg, omdat je dan meer leest dan alleen de blogs, zoals persoonlijke updates. Je maakt meer connectie en je kunt dingen uitwisselen.

Maar als ik eerlijk ben; ik volg de meeste mensen via mijn feedreader. Dan ben je niet afhankelijk van algoritmes en mis je geen bericht meer. Het enige nadeel daarvan is, dat je minder ‘contact’ kunt leggen.

Daarom wil ik graag dat je je inschrijft voor m’n nieuwsbrief

De maandelijkse nieuwsbrief heeft namelijk hetzelfde voordeel als de feedreader: je mist geen interessante berichten meer. En tegelijkertijd kun je net iets persoonlijker worden en kan ik jullie vragen stellen, die je misschien via facebook (door het algoritme) of twitter (door de hoeveelheid berichten) zou missen. Daarom. Behalve updates, lees je in de nieuwsbrief ook tips en wat persoonlijke issues waar het gaat om MindStones en waar ik graag jullie mening over hoor.

Inschrijven dus!

Schrijf je in voor de maandelijksee nieuwsbrief

Lees ook: Motiverende Maandag: Elke maandag inspiratie in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *