Ga naar de inhoud

DOELEN | april 2018

Er is weer een nieuwe maand begonnen en dus zijn er weer een aantal doelen waar ik me deze maand op zal richten. Deze maand heb ik er drie, naast wat klussen in de tuin die ik van plan was en de omzetbelasting… :-s

Doelen van maart

Dit zijn mijn persoonlijke doelen voor april!

DOEL 1 | Alles leren over nieuwsbrieven / e-mailmarketing

Waar het de vorige maand facebook was, ga ik me deze maand bezig houden met nieuwsbrieven. Hoe en waarom je die kunt versturen. Oh en bovendien verstuur ik de woensdag de eerste nieuwsbrief van MindStones, dus schrijf je snel in! Morgen verschijnt er ook alvast een artikel over waarom ik graag wil dat je MindStones volgt via je mail. Uiteraard zal ik mijn bevinden ook met jullie delen.

DOEL 2 | Gastblogs schrijven

Ik ga vanaf komende maand wat gastblogs schrijven. Omdat ik niet al mijn inspiratie hier kwijt kan (ik probeer deze site een beetje ‘kind-vrij’ te houden) en ik hoop de blog zo iets meer bekendheid te geven.

DOEL 3 | Nieuwe gewoontes aanleren

Op m’n verjaardag afgelopen maand kreeg ik het boek ‘Steeds beter‘ van Gretchen Rubin. Hierin gaat alles over het aanleren van goede gewoontes en het afleren van slechte gewoontes (het kan zo simpel zijn ;-)). Ik ben inmiddels al een eindje bezig in het boek en ik ben zo enthousiast en zo vol energie om weer allemaal nieuwe dingen te leren en te proberen. Ik vermoed dat ik jullie komende maand wel een beetje meeneem in deze reis.

En hoe ging het met de doelen van maart?

In maart had ik natuurlijk ook vier doelen, hoe is het hiermee gegaan?

☆ Facebook inzetten voor je bedrijf | Ik heb veel geleerd en geluisterd over Facebook. En ik heb de facebookpagina van MindStones en die van de Historiek Geschiedeniswinkel wat veranderd. En hoewel MindStones nog wat promotie nodig heeft… ehum… met 30 volgers, gaat het met de Geschiedeniswinkel een stuk beter. Zo ging ik van 149 naar 199 volgers en merkte ik dat er veel meer interactie was en dat posts beter werden gelezen.

☆ Planmatiger werken | Dit is voor mij eigenlijk een doorlopend doel en ook afgelopen maand heb ik weer wat dingen aangepast. Deze waren te lezen in het bericht @Work | Achter lopen & de ‘projectdag’

☆ Bomen snoeien | Dit doel is niet gehaald, want het weekend dat we het wilden doen ging het vriezen en daarna kregen we een andere tijdrovend klusje in de tuin, dus we gaan dit even uitstellen.

☆ Meer leuke dingen doen | Dit doel is zeker gelukt! Ik heb echt m’n best gedaan om wat leuke dingen op de agenda te zetten. Zowel met ons eigen gezin als met wat mensen van buitenaf. Het was ook heel gezellig en dus ga ik hier zeker mee door. We hebben wat vaker spontane dingen gedaan en hebben ook ons best gedaan om op nieuwe plekken te komen. En we hebben gezellige dingen gedaan met andere mensen. Een doel dat natuurlijk belangrijk blijft en zeker erg leuk was!

Het ging kortom prima en ook komende maand lijkt weer een interessante maand te worden met veel tuinklussen en bovenstaande doelen.

Gaan jullie nog leuke dingen doen in april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *