Ga naar de inhoud

#23 • Digitaal Minimalisme • Boekenclub • Zwemdiploma

Tijd voor een nieuw we(e)k(en)overzicht! Leuk dat je weer meeleest, zodat je ook weet wat je de komende weken kunt verwachten op MindStones (spoiler: iets leuks!).

Weer een boekenclub mét topboek

Komende week mag ik – na een lange zomer – eindelijk weer naar de boekenclub! We moesten een heel dik boek lezen van wel 600 pagina’s, namelijk Wat het hart verwoest van John Boyne (bekend van De jongen in de gestreepte pyjama). Al na twee pagina’s dacht ik: “Dit boek is écht iets voor mij!” En ik vond hem geweldig, een prachtig verhaal met grappige dialogen, maar ook erg ontroerend. Echt een aanrader! Ik ga nu sowieso ALLE boeken van John Boyne lezen.

Lees ook: #1 • Boekenclub • Miracle Morning • Facebook • Happy Color

Anna haalde haar zwemdiploma!

‘Toen ze haar watervrees overwonnen had, ging ze als een speer’

En nog een mooi hoogtepuntje van afgelopen week, Anna haalde haar zwemdiploma! Het zwemmen ging aan het begin niet echt van harte vanwege watervrees (daarover schreef ik ‘Dingen zijn waardevoller als het moeite kost‘), maar toen dat eenmaal overwonnen was, ging ze als een speer, dus ik was supertrots. Ik hield het bijna niet droog, want wat ze heeft ze goed haar best gedaan en veel overwonnen. Nu gaan we verder met B.

Nieuwe artikelen

Er verschenen natuurlijk ook nog wat nieuwe artikelen op MindStones, namelijk deze:

Nieuwe layout

En misschien was het jullie niet opgevallen, maar ik ben een beetje een het sleutelen met de lay-out. Ik wil hem iets rustiger maken. Ik zat er eerst over te denken om een ander thema te doen, omdat deze een paar nadelen heeft (zoals geen widgets in de footer). Maar misschien kunnen we zelf iets knutselen (althans, dan heb ik een beetje hulp nodig van mijn man en dat moet ik nog vragen haha). Mochten jullie gekke dingen tegenkomen nu, mail me dan even, dan pas ik het snel aan. Maar goed, eerst maar wat content knallen, want…

Ik werd digitaal minimalist en ik deel alles met jullie

In het vorige weekoverzicht liet ik al weten het boek Digitaal minimalisme te lezen. Inmiddels heb ik het uit en heb ik een aantal soortgelijke boeken hierover gelezen. En… ik ben bekeerd! Wat dit precies inhoudt zal ik de komende weken met jullie delen, want ik wil mijn nieuwe religie graag verspreiden, omdat ik denk dat de wereld daar beter van wordt (ja, die mensen die op latere leeftijd bekeerd zijn, zijn meestal het ergste! ;-)). Dus komende weken ga je lezen waarom ik besloot tot digitaal minimalisme, wat mijn ‘regels’ zijn en hoe dat in de praktijk uitpakte. Ik kan je alvast vertellen dat het heel spannend gaat worden, dus mis niks!

Motiverende maandag, het motiveert nu al!

En twee weken geleden begon ik met een nieuwe nieuwsbrief: Motiverende Maandag. Aanvankelijk had ik maar één abonnee, maar na wat reclame had ik er best wat en ik blijf dat toch bijzonder vinden, dan wildvreemde mensen me willen volgen. Ik vind dat echt heel erg leuk, dus bedankt bij deze! Mocht je nog niet abonnee zijn, schrijf je dan snel in, want ik heb voor de komende weken weer wat leuke motiverende berichtjes klaar staan. Als je puur m’n artikelen wilt volgen per mail, dan kun je je beter aanmelden voor mijn maandelijkse nieuwsbrief. Wees welkom! 🙂

Nou, dat was hem weer.

Fijn weekend alvast!

< Vorige overzicht: #22 • Instagram • Digitaal Minimalisme • Nieuws!
Alle nieuwsoverzichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *