Ga naar de inhoud

Wat ga je precies leren?

concentreren, werken, studeren, leren

Het is weer tijd voor een Motiverende Maandag. En wat ik zelf afgelopen week erg motiverend vond, is dat ik voor mezelf heb opgeschreven wát ik nu eigenlijk precies wil leren.

Ik hou van informatie, kennis vergaren. Maar omdat mijn interesse nogal breed is, is mijn kennis ook breed. Ik weet van veel dingen een beetje, maar van weinig écht veel. En dat is eigenlijk jammer. Want ik ben nu eigenlijk nergens een ‘expert’ in.

Daarom heb ik goed nagedacht over wát ik nou de komende tijd wil leren. En ik heb besloten om me alleen daar mee bezig te houden, zodat ik hier ook echt goed in worden. Eén van die dingen is natuurlijk Spreken in het Openbaar én ik wil alles weten over bedrijfsfinanciën / belasting, zodat we beter kunnen bepalen hoe en waarvoor we ons bedrijfskapitaal (dat klinkt wel heel mooi toch? :-)) gaan inzetten.

— OPDRACHT —
Ga eens zitten en kijken wat jij deze week gaat leren. En plan er ook tijd voor in. Als het goed bevalt, kun je hier ook expert in worden. En dat kan van alles zijn, van persoonlijke ontwikkeling tot een taal. Van een moestuin tot de handstand.

Wat ga jij deze week leren?

Meer tips: Motiverende Maandag overzicht
Lees ook: Van leren word je leuker

4 reacties op “Wat ga je precies leren?”

  1. Ik herken het zeker altijd terug op je blog dat je heel veel dingen leuk vind! Daarnaast herken ik dat dan ook weer in mezelf, met als gevolg van heel veel dingen iets te weten inderdaad. Goed plan heb je!
    Ik focus mij momenteel wat leren betreft op mijn opleiding en zal proberen het ook echt daarbij te houden haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *