Ga naar de inhoud

Presentatie ‘Plan je week op zondag’

Plan je week op zondag

Wil je weten hoe je een goede planning maakt? Hoe zondag het ideale moment is hiervoor? Zodat je meer rust hebt doordeweeks en ideeën eindelijke plannen worden?

Schrijf je in voor de presentatie: ‘Plan je week op zondag’ op woensdag 17 juni om 19.30 uur.

Zoals je hier kunt lezen was mijn doel voor dit jaar om te leren spreken in het openbaar. Dit is moeilijker nu de ‘openbare ruimte’ grotendeels is weggevallen. Daarom heb ik besloten om online een presentatie te houden.

Plan je week op zondag

En toen ik nadacht over welke kennis nou echt waardevol is voor andere mensen, dacht ik aan planning. Afgelopen jaren heb ik echt alles wat los en vast zit gelezen hierover en heel veel geprobeerd. Dit valt allemaal samen met de weekplanning op zondag. Ik vind het heerlijk om op maandag goed uit de startblokken te komen en ik denk jij ook. Je kunt op zondag je werk alvast vooruit plannen, maar je kunt je tijd ook gebruiken om eens te kijken op welke andere gebieden je je meer wilt ontwikkelen. Door bijvoorbeeld eindelijk te gaan beginnen aan die fotografie cursus of door heel specifiek dingen te gaan leren die je kunt gebruiken op je werk. Of door tijd in te plannen voor de persoon die je al veel te lang niet hebt gezien. Of misschien met een nieuwe groep gelijkgestemden.

Vooralsnog ga ik Zoom gebruiken voor de presentatie, omdat ik geen alternatief weet waarbij ik mijn publiek kan zien. Maar ik sta open voor tips. Om mee te doen met Zoom hoef je bijna niks te doen, je krijgt de presentatielink in je mailbox en je hoeft alleen de app maar te downloaden, inschrijven is niet nodig.

Gratis én exclusief

De presentatie ‘Plan je week op zondag’ is gratis en wordt gehouden op woensdag 17 juni, om 19.30 uur

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze presentatie.

Lees ook: 2020 project | Leren spreken in het openbaar
…en: Hoe ik toch nog spreek in het ‘openbaar’

Alle artikelen over planning/timemanagement

2 reacties op “Presentatie ‘Plan je week op zondag’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *