Ga naar de inhoud

Wat neem jij mee deze vakantie?

Herken je dat? Dat je op vakantie bent en je denkt dít is fijn, dít ga ik meer doen als ik thuis ben. Ik heb dat eigenlijk elke vakantie wel en ik moet eerlijk zeggen dat ik het dan na de vakantie soms ook snel vergeet, maar toch ook wel probeer op te pakken. Zo bedacht ik mij tijdens de afgelopen vakanties:

    Deel dit artikel op Pinterest
  • Dat we vaker wandelroutes moeten gaan lopen, omdat die vaak wel erg mooi zijn. (Dat doen we ook wel, maar toch éigenlijk te weinig)
  • Dat we bést wat vaker een lange dag naar het strand kunnen rijden als het warm is (maar in de praktijk zijn er andere dingen te doen)
  • Dat niet altijd elke irritatie opgelost hoeft te worden. Irritaties zijn ook gewoon onderdeel van het leven (hier ben ik wel beter in geworden denk ik!)
  • Dat ik meer moet ontspannen tussendoor. (Dit doe ik ook echt wel, dat komt ook een beetje door de leeftijd en door het feit dat op het werk alles oké gaat). 

Wat neem jij mee deze vakantie?

Wat voor inzichten heb jij gehad deze vakantie en wat zou je ook in het dagelijkse (werk-) leven meer moeten doen? Schrijf iets op een post-it en leg het een maand op je bureau. Kijken of het buiten de vakantie ook zo’n positief effect heeft! 

Lees ook: Dingen die ik meeneem van de vakantie
…en: Elke dag een avontuur

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *