Ga naar de inhoud

Juni 2024 – Skaten, vieren & lekker sociaal

En daar begon dan eindelijk de zomer! Althans, op papier, want het duurde even voordat het lekker weer werd (of was het toen al juli?)

Halve Marathon Ermelo

We begonnen de maand met de 5 km op de halve marathon, waar Anna en ik zo hard voor getraind hadden. Het verliep niet helemaal zoals gepland, maar we hebben er een mooie ervaring van gemaakt en een mooie medaille meegenomen naar huis.

Skaten & de avondvierdaagse

Anna kocht van haar verjaardagsgeld skates, waardoor ze die van mij niet meer hoefde te gebruiken en we samen konden skaten! 🙂 En toen stuitten we op de Avondvierdaagse, waarna de besloten om naar de intocht te gaan, waar ook onze twee neefjes en allemaal andere bekenden meeliepen.

Een nieuwe ‘bijbaan’!

Nu alle basisschoolactiviteiten zijn afgelopen (omdat Anna naar het middelbaar onderwijs is) besloot ik om me bij de school op de hoek aan te melden als overblijf-juf. Zo blijf ik een beetje tussen de kids (die ik vooral in de winter – als de kanovijver dicht is – toch een beetje mis), kan ik mijn harde stem (die ik heb geleerd bij de stemcoach) goed oefenen 😉 en doe ik nog wat nuttigs voor de samenleving. Afgelopen maand liep ik een aantal keren mee en na de zomervakantie moet ik zelf de orde houden (help! ;-)).

Onze trouwdag

En juni is ook traditioneel onze trouwdag. Negen jaar inmiddels, dus bijna een decennium en we zijn ruim negentien jaar samen. Nog steed met veel plezier :-). Dus gingen we gezellig samen een taartje eten op het terras en ondanks dat de slechte voetbalwedstrijd tegen Oostenrijk een domper was op de feestvreugde, waren we toch ook blij dat voetbal maar bijzaak is (en het bovendien over het algemeen wel erg fijn is dat we beiden van voetbal houden).

‘Reünie’ met een oude schoolvriend

Ook had ik een afspraak met een oude jeugdvriend met wie ik het contact allang was kwijtgeraakt. Ik merk nu Anna naar de middelbare school is dat mijn eigen tienerjaren toch ook weer wat sneller worden overdacht en zodoende was het extra leuk om te horen hoe het al die jeugdvrienden is vergaan. Ik ben namelijk zelf met bijna iedereen het contact verloren. Grappig dat we allebei nog steeds een hetzelfde zijn, even knap nog, maar een stuk slimmer en wijzer ;-P

Veel sociale afspraken

En los daarvan hadden we allerlei leuke sociale afspraken. Een paar jaar geleden mistte ik dat nog ontzettend, maar inmiddels heb ik altijd genoeg mensen om me heen en ook gewoon lekker tijd voor mezelf en voor het gezin. Dat is toch wel fijn. Heb jij te weinig contacten en vraag je je af hoe je dat kunt veranderen? Mail me gerust, dan heb ik zeker tips!

Ik liep 321.240 stappen (-15%)
Ik gebruikte m’n smartphone 36 uur (-23%)
Ik las 3 boeken (+67%)
Ik schreef 3 blogs (+0%) en verstuurde 4 nieuwsbrieven (+100%)
Ik had 3 doelen, die ik alle drie haalde.

Een mooie maand dus weer! Met weinig foto’s (zonder mensen), dus vandaar de wat suffe openingsfoto van de Kanovijver.

Hoe was jouw maand?

<<< Mei 2024 – Vakantie, waardevolle avonden en sportieve prestaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *