Meteen naar de inhoud

Vijf leuke blogs (en spam jouw favorieten!)

Vandaag deel ik vijf leuke blogs die ik graag volg en waar ik blij van word. Maar ik ben tegelijkertijd op zoek naar nieuwe inspiratie! Dus ken jij leuke blogs die aansluiten bij MindStones? Spam je gek!

Ik zal met jullie ook een aantal blogs delen die aansluiten bij MindStones en die ik erg graag lees. Veel zijn tamelijk bekend, sommigen niet, maar ze zijn in ieder geval heel interessant! Bij deze.

☆ Strijken is suf a.k.a. Jeanine | Jeanine volg ik al ongeveer zo lang als ik blog en ik word altijd blij van haar verhalen. De onderwerpen waar ze over schrijft, sluiten niet per se aan bij MindStones, maar haar levensinstelling zeker wel! En bovendien is ze net begonnen als ZZP’er in de zorg. Een aanrader voor als je op zoek bent naar de belevenissen van een levensgenieter pur sang met veel humor.
Check strijkenissuf.nl

☆ Samen Samen de wereld ontdekken a.k.a. Nanouk | Net als Jeanine, ken ik Nanouk ook al heel lang. En ineens verdween ze naar het buitenland om (bijna) niet meer terug te keren. Samen met haar man en twee (kleine!) kinderen reist ze rond in Europa. Ze deelt haar verhalen en ervaringen. Nanouk en haar gezin zij echt het ultieme voorbeeld van lekker doen wat je zelf wilt in plaats van wat van je wordt ‘verwacht’. Met hun heerlijke ‘slow’ leven, zeker een tip om te volgen!
Check samendewereldontdekken.nl

☆ Vaker Vrolijk a.k.a. Romy | Romy stal mijn hart zodra ze online kwam, haar optimisme, vrolijkheid en levenslust deelt ze dagelijks op haar kleurrijke blog die met recht de titel Vaker Vrolijk mag dragen, want ik kom er altijd vrolijk vandaan. Ze deelt overigens ook haar eigen struggles en leermomentjes, waardoor je helemaal geïnspireerd door haar raakt.
Check vakervrolijk.nl

☆ I life for my dreams a.k.a. Sas | Sas is volgens mij de langs bloggende persoon die ik ken, maar ze blijft maar inspiratie houden. Ze blogt eigenlijk gewoon over alles wat haar bezighoudt, van reizen tot films tot andere hobby’s. Maar wat ik zo leuk vindt aan haar is dat ze zo positief in het leven staat, ze is (volgens mij) altijd tevreden en dankbaar. In haar bio zegt ze dat ze ‘fulltime levensgenieter’ is en hoewel dat echt super moeilijk is, kan zij dat echt volgens mij.
Check iliveformydreams.com

☆ A Pinch of Jo a.k.a. Johanne | Johanne volg ik nog niet zo heel lang, maar ze is echt met precies dezelfde onderwerpen bezig als ik, dus sluit helemaal aan bij MindStones. Ze zoekt dingen uit, heeft grote ambities voor haar blog (en voor het leven) en deelt dat graag. Ze deelt zowel hele informatieve als hele grappige verhalen. Wat zoek je nog meer in een blog?
Check pinchofjo.com

Nu heb ik er nog een aantal gemist die ook heel leuk zijn, dus binnenkort zal ik er nog een Friday Five aan besteden 😉

En nu jij!

Ken jij bovenstaande bloggers en heb je nog meer tips voor positieve, inspirerende blogs? Ik leer ze graag kennen! (en je mag jezelf natuurlijk ook noemen ;-))

Spam je blog!

Tags:

9 reacties op “Vijf leuke blogs (en spam jouw favorieten!)”

  1. Wat een mooi compliment! En leuk dat je overeenkomsten zit. Vind jouw blog ook heerlijk om te lezen ?. Zorgt voor de af en toe zeer nodige rust in mijn hoofd! Ik ken de twee eerste blogs nog niet, maar ik zie al wat digital Nomad artikelen, dus leuk. ?

  2. Wauw, wat een lieve tekst heb je geschreven over mijn blog. Ik word er helemaal stil van. Dankjewel voor al je lieve woorden! ♥ De blogs van Saskia en Johanne volg ik ook met heel veel plezier (en jouw blog ook overigens!) en de andere twee blogs ga ik snel eens bekijken. Ik ben benieuwd 🙂
    Een andere blog die ik je zeker kan aanraden, is Vivians Vocabulaire. Ik vind haar zo geweldig optimistisch en haar artikelen zijn altijd zo inspirerend en recht vanuit haar hart geschreven.

  3. Ik kom hier ook graag 🙂
    Wat een super lieve woorden<3 Super lief en fijn om te horen. You made my day!
    Ik ben zeker een fulltime levensgenieter, zowel on als offline. Fijn te horen dat dit ook zo ervaren wordt via mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *