Meteen naar de inhoud

Nieuwe website over mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement, succes & geluk

Het is 1 maart het is het zover: de lancering van MindStones, de nieuwe website over mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement, succes & geluk. Vind je dit interessant en/of ken je mensen die deze onderwerpen ook interessant vinden? Spread the word! 🙂

Dat ik bovenstaande onderwerpen interessant vind, zal voor veel mensen geen verrassing zijn. Op lilianonline.com schreef ik ook al veel over deze onderwerpen. Ik vond het alleen een nadeel dat – door mijn naam – mijn persoon zo belangrijk was. Door een nieuwe website te maken die meer aan het onderwerp hangt dan aan mij, hoop ik een community op te bouwen van mensen die deze onderwerpen interessant vinden en elkaar willen inspireren. Wil je meedoen? Klik dan hier!

Wat kun je verwachten op MindStones?

Er zit echt een idee achter MindStones en voor het eerst heb ik eerst het project uitgedacht, voordat ik er aan begon 😉 De website is niet gewoon om leuke dingen op te schrijven, maar het dient ook als middel om mijzelf te ontwikkelen en – ik hoop – ook jullie. De naam MindStones slaat enerzijds op de steen in de rivier die de dagelijkse flow een beetje afremt en eventueel bijstuurt. En anderzijds op de manieren om je ideeën en doelen stap voor stap op te bouwen tot iets moois. En het lijkt me leuk om dat bouwen samen te doen.

Maar goed, wat kun je nu precies verwachten op MindStones? En waarom zou je de website blijven volgen?

Tips en inspiratie om je leven simpeler & overzichtelijker in te delen | Je krijgt goede ideeën om je leven steeds meer vorm te gaan geven zoals het je het beste past. Of het nou is door mindfulness, minimalisme, slow living of het stellen van duidelijke doelen. En daarbij is jouw input ook zeker welkom. Volg MindStones daarom op Facebook, dat we helemaal gaan inzetten om ideeën uit te wisselen.

Herkenbare, pijnlijke en soms grappige persoonlijke verhalen | Ik zal het spits afbijten wat dit betreft, maar wat ik erg belangrijk vind, is om ons te realiseren dat succes nooit vanzelf gaat en dat dit niet erg is. En als er iets is dat het leven simpel maakt, dan is het humor wel. Dus dat zal ook zeker niet ontbreken.

Kennis & ervaringen op weg naar een succesvolle & inspirerende onderneming | Een derde aspect van deze website is, dat ik op ondernemersgebied heel veel wil gaan leren en ik neem jullie graag mee op deze reis. Ik heb al heel veel geleerd en ik denk dat hier echt mijn passie in zit: het onderzoeken hoe je het meeste uit dingen haalt, zowel qua werk als privé. Dit doe ik bijvoorbeeld op de site door elke maand een thema uit te kiezen om me in te gaan verdiepen. Ik hoop dat jullie mee gaan zoeken.

En waar gaat MindStones naartoe?

Ik hoop uiteindelijk dat MindStones over een paar jaar een website van betekenis is en hierdoor heel veel mensen kan inspireren. Voor mij persoonlijk hoop ik al die jaren te gaan groeien en daarin veel contact te kunnen leggen met mensen die een soortelijke reis afleggen. En uiteraard hoop ik op een vette bankrekening én een minimalistisch huis in de heuvels van Hollywood. Maar dat gaan we nog zien 😉

De planning

De komende tijd vinden jullie hier elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 12.00 uur een artikel over mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement, succes of geluk. Op vrijdag heb ik standaard de Friday Five, een rubriek waar elke week totaal verschillende lijstjes van vijf voorbij komen.

In de toekomst hoop ik ook wat meer interviews en reportages met jullie te kunnen delen, omdat ik denk dat je alleen maar kan groeien als je luistert naar en leert van ervaringen van andere mensen. Heb jij iets te delen over je onderneming, werk, passie of een belangrijke levensles: schrijf je dan in op de e-maillijst die ik zal gebruiken om mensen te zoeken voor interviews.

Ik hoop dat het een succes wordt, doen jullie mee?

4 reacties op “Nieuwe website over mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement, succes & geluk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *