Ga naar de inhoud

Ga lekker de tuin in!

Vogel

In de afgelopen maanden stuurde ik elke week een Motiverende Maandag mail. Hierin deelde ik elke maandag om 06.00 uur tips en opdrachten om de week lekker te beginnen.

Motiverende Maandag
Elke eerste maandag van de maand deel ik tips en uitdagingen om de week (of maand) lekker te beginnen.

Omdat dit best veel tijd kostte en het eigenlijk ten koste ging van artikelen op de website (ik behandelde de onderwerpen uit de mail niet meer op MindStones) ben ik hiermee gestopt. Vanaf nu kun je elke eerste maandag van de maand een Motiverende Maandag lezen op MindStones. Bij deze de eerste. En mocht je hem ook nog graag in je mailbox willen ontvangen, meld je dan vooral aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Deze wordt voortaan ook verstuurd op de maandag in plaats van de woensdag.

Ga lekker de tuin in!

De eerste tip van deze Motiverende Maandag óp MindStones: Ga lekker de tuin in! Het is maart en in maart begint de lente. In onze tuin begint al weer het één en ander te groeien en dus zocht ik afgelopen week al stiekem naar wat online tuinkalenders om te kijken wat we al in de tuin konden doen. Door de regen was er weinig gelegenheid om te tuinieren, maar nu in maart is er weer voldoende te doen in de tuin.

= OPDRACHT =

Ga eens kijken wat er allemaal in de tuin te doen is! Dat kan via Google of je kunt een tuinagenda of scheurkalender aanschaffen. Check het weerbericht voor komende week en plan een uurtje in om in de tuin te gaan werken. Gewoon, omdat het kan. En heb je geen tuin, maar wel een balkon dan kun je ook vast beginnen met het zaaien van de eerste zaadjes voor het raam.

De lente komt eraan!

Lees ook: Mindful: Bloeiende bloemen
…en: Slow living: Even ‘Ho!’ in de dagelijkse flow

6 reacties op “Ga lekker de tuin in!”

    1. Oh wat leuk! Ik zag in de winkel alweer allemaal zaden, maar ik ben bang dat ik een moestuin toch een beetje laat versloffen (of alles wordt opgegeten door de slakken). Ben benieuwd naar je plan 🙂

  1. Wij moeten onze tuin nog schoonspuiten en wil er deze zomer heel wat aan doen. Hij wordt opgeknapt (de buitenkant van de schuur) en wil zeker wat leuke planten en bloemen aanschaffen. Yay voor de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *