Ga naar de inhoud

Zet je leukste ervaringen op een rij

Het is weer Motiverende Maandag. De laatste maandag voordat de wereld weer een beetje ‘gewoner’ wordt, in ieder geval voor mensen met kinderen of uit het onderwijs. Een nieuwe tip.

Deze week heb ik geen eigen idee, maar een tip die ik tegenkwam in een leuk ‘spelletje’ dat ik ooit een keer kreeg en in de kast was blijven liggen: Een schatkist vol geluk. Dit is een doos met 52 ‘gelukskaarten’ waarop 104 tips staan om gelukkiger te worden. Elke week kun je weer een nieuw kaartje pakken en als je maar één tip opvolgt, dan kun je er twee jaar mee doen. Maar goed, eerlijk gezegd was er een beetje de klad in gekomen, maar ik ben weer begonnen met een leuke tip die heel erg aansluit bij de tijd waarin we zitten.

leuksteervaringen
Deel dit artikel op Pinterest
Het is namelijk door alle beperkingen wat lastiger om herinneringen te máken, maar we hebben er natuurlijk al wel een hoop! De tip van deze week is namelijk…

—–OPDRACHT—–

Maak een lijstje van de tien leukste ervaringen van je leven. Haal ze voor de geest en geniet ervan. Je kunt er ook tekeningen van maken, ze visualiseren of delen met je gezin.

Wat ik bijvoorbeeld een mooie ervaring vond, was mijn vasten-avontuur van vorig jaar (lees er hier meer over) en vooral hoe je je zelfbeeld kunt veranderen door gewoon iets te doen wat echt buiten je comfortzone ligt.

Wat was voor jou een leuke ervaring?

Meer tips: Motiverende Maandag overzicht
Bekijk / bestel Een schatkist van Geluk bij bol.com

3 reacties op “Zet je leukste ervaringen op een rij”

  1. Leuke opdracht, hier moet ik toch even over nadenken! Met stip op 1 is toch wel mijn baby, daarna trouwen en misschien ook wel mijn webshop (ook al heb ik mijn webshop nu al een tijdje stop gezet).

  2. Leuk inderdaad zo’n opdracht. Leukste ervaringen?
    Een huis kopen, een toffe baan vinden… mama worden (en zijn)… Dat zijn toch wel een aantal hoogtepunten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *