Meteen naar de inhoud

Lucht je hart, schrijf het van je af!

Heb je iets op je hart of zit je ergens mee? Kun je er niet makkelijk over praten met je omgeving? Deel het! Lucht je hart en schrijf het van je af. Het blijft geheim en je krijgt altijd reactie terug.

Hoeveel contact we ook hebben met elkaar, soms vind ik (en ik denk sommigen van jullie ook?) dat er iets mist. Want echte connectie met mensen krijg je pas als je je geheimen deelt en je onzekerheden. Als je je kwetsbaar opstelt. Geen Instagramleven, maar gewoon pech en kloten dingen. Of dingen waarvan iedereen schijnt te weten hoe dat werkt, behalve ik.

Ik heb het gevoel dat hier nu minder ruimte voor is. Mensen hebben minder tijd voor elkaar en als ze dan tijd voor elkaar hebben, ‘moet het wel gezellig zijn’. Terwijl er volgens mij best veel mensen zijn die – net als ik soms – met hun ziel onder hun arm lopen.

Omdat ik bij het bloggen wel veel ‘zend’, maar het ontvangen een beetje mis (terwijl ik juist erg geïnteresseerd ben in mensen), mag je me alles laten weten. Per mail. Soms is het ook gewoon makkelijker om dingen te delen met mensen die verder van je af staan.

Deel je onzekerheden, angsten of verdriet – per mail

Alles wat je opstuurt blijft uiteraard geheim. Tenzij het om een misdrijf gaat natuurlijk. Zo ben ik dan ook wel weer.

En voel je niet schuldig of een aansteller, echt dat hebben we allemaal bij vlagen. En als je het prettig vindt, wil ik ook een geheim of onzekerheid terug delen. Het is gewoon soms erg fijn als er iemand luistert. Als je iets ‘echts’ en (voor jou) belangrijks deelt.

Dingen opschrijven werkt sowieso vaak helend. Dus lucht je hart en mail naar: luchtjehart@mindstones.nl

Je krijg altijd een genuanceerde, liefdevolle reactie terug, zonder oordeel.

Twijfel niet, maar mail me! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *