Ga naar de inhoud

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dús is het weer tijd voor nieuwe doelen. Nu ik dit schrijf heb ik het idee dat ik de doelenlijst van april net heb opgesteld, dus ik denk dat er niet zo heel veel gaat veranderen, want veel doelen moet ik nog mee bezig. Als ik eerlijk ben.

Doelen van april

Ik heb eigenlijk geen enkel doel van april gehaald. Dat komt ook omdat ik juist in deze maand – door omstandigheden – wat meer ‘slow’ ging. En dat brengt me bij het enige doel van deze maand.

DOEL 1 | Geen doelen, geen verplichtingen, geen moeten

Ik ga eens kijken hoe dat bevalt, een maand zonder doelen, een maand zonder moeten, nieuwe dingen leren. Eigenlijk trek ik mijn slow levensstijl van afgelopen weken lekker door.

Dit líjkt heel makkelijk, maar is voor mij een behoorlijke uitdaging hoor. Ik heb namelijke het hele huis vol liggen met zelfhulpboeken, een ‘dwingende’ podcast luister app en een laptop vol lijstjes en dingetjes die nog moeten gebeuren. Oh ja en er is ook nog één (en wat voor één!) jarig aan het eind van de maand. Tijdens de avondvierdaagse. Dus dit wordt een echte uitdaging.

Gaan jullie wél spannende dingen doen in mei?

6 reacties op “DOELEN | mei 2018”

    1. Haha, ik moet eerlijk zeggen dat ik het doel donderdag had opgeschreven en inmiddels is het alweer een week later en euh… 😉 Maar goed, ik heb vandaag samen met Anna een ‘chill’ vakantiedag (die begon met een huilende Anna: ‘ik verveel me zo!’)

  1. Doelen opschrijven is ook meteen zo’n verplichting. Ik heb een Day Zero Project lopen en dat is natuurlijk een enorme lijst (101) waar ik dan wel weer 1001 dagen voor heb. En eigenlijk dacht ik niet dat ik er veel van zou doen. Vaak doe ik juist niet de dingen die ik benoem in een lijst… Maar het is onmogelijk om die 101 dingen allemaal niet te doen! Dus ik heb er per ongeluk, zonder planning, toch een paar al van afgerond :S
    Deze maand is een rotmaand. Afgelopen maand ook. Maar ik heb me wel voorgenomen om in ieder geval een nieuw wordpress thema te maken 🙂 Dat gaat me denk ik wel lukken.

  2. Goed doel! Ik denk dat ik zo’n maandje ga instellen in de zomer. Deze maand ga ik me focussen op mijn ontwikkeling als ondernemer. Nog geen plan, dus ik laat het op me af komen! Verder is het plan om eens te genieten van mijn verjaardag, en dus ouder worden. 32 here I come ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *