Ga naar de inhoud

Mijn verhaal

Ik ben Lilian, moeder en ondernemer en ik ben niet altijd zo gestructureerd geweest. Bepaald niet zelfs. In mijn jonge jaren vond ik wat buiten gebeurde interessanter dan mijn schoolwerk. Uiteindelijk werd ik hierdoor nooit een hele gemotiveerde leerling. In mijn studietijd werd het nog erger, ik moest van alles doen en ik had geen idee hoe en waar ik moest beginnen. Mijn studie liep uit, ik werd ’s nachts angstig wakker van verslagen die nog geschreven moesten worden en tentamens die nog geleerd moesten worden en ik had geen idee hoe ik dit moest oplossen. Blijkbaar was ik dommer dan de mensen om mijn heen dachten.

Totdat ik verliefd werd en mijn huidige man snapte dat het anders werkt in mijn hoofd, of eigenlijk dat sommige dingen niet zo goed werken en dat ik mezelf hierin kon trainen. Ik las het boek Getting Things Done en realiseerde me dat ik niet dom was, maar dat ik gewoon nog moest leren hóe ik moest leren. Dat mijn hoofd best rustig kan zijn als ik maar een beetje structuur en overzicht heb. Daarna verslond ik alle kennis op dit vlak en zorgde ik ervoor dat ik een gewoon, gestructureerd leven leid.

Een mooi leven waar ik mindful aan mijn doelen werk, ik meestal wel overzicht heb en veel minder twijfel over mijn vermogens. Een leven dat soms wat chaotisch is, maar alleen als het ten goede komt van mijn creativiteit. Of nou ja, dat maak ik mezelf wijs 😉

Tips?

Herken je je in mijn verhaal? Of herken je sommige problemen? Mail me dan, ik ben heel benieuwd of we elkaar hier verder mee kunnen helpen. Zijn er specifieke dingen waar je mee zit of meer over wilt weten? Neem dan ook contact op, dan kun je hier binnenkort meer over lezen op Lilian Online.

Leuk dat je meeleest! Liefs Lilian

Lees verder (persoonlijke blogs):