maandag, 26 februari 2024
motiverende maandag
Goedemorgen abonnee,

Maandag, tijd voor een motiverende e-mail om de week lekker te beginnen.
E-mail, mail
Voor sommige mensen is het altijd op maandag weer even spannend wat je aantreft in je e-mail inbox. En dan vooral hoevéél je aantreft in de mailbox. Als dat tegenvalt kan soms alle energie meteen op maandagochtend wegvloeien, terwijl je denkt: 'Pfff... voordat ik dít heb weggewerkt is de maandag al bijna weer voorbij!' Het kan zeer demotiverend werken, tenzij je gebruikt maakt van deze methode:

Organiseer je e-mail met OHIO

OHIO staat voor only handle it once en is een snelle methode om je inbox leeg te maken terwijl je ook nog precies weet wat er van je verwacht wordt komende week. Hoe het precies werkt, lees je in het nieuwe artikel

Vastentijd - update week #2

Week 2 van de vastentijd zit er alweer op. Zo met thee en koffie is het eigenlijk heel makkelijk te doen. Het valt me mee hoe erg ik koek, snoep en chips mis en ik merk zelfs dat ik op de de 'zondagen' weer snel buikpijn krijg, waardoor ik zelfs zit te denken om voorgoed (zoveel mogelijk) te stoppen met koek, snoep & chips. Eigenlijk voel ik me namelijk ook veel beter zonder dit en zonder alcohol. We zullen zien!

Doe jij ook iets met de vastenactie? Laat het weten!
Bedankt voor het lezen en een fijne week.
groetjesLilian Visser
p.s. Ken je iemand die deze mail interessant zou kunnen vinden? Stuur hem dan door. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen? Meld je dan hier aan.
Lees meer over timemanagement, persoonlijke ontwikkeling en mindset op lilianonline.com
Lilian Online
Email Marketing Powered by MailPoet