maandag, 12 februari 2024
motiverende maandag
Goedemorgen abonnee,

Maandag, tijd voor een motiverende e-mail om de week lekker te beginnen.
vastenperiode, halfvol,
Vandaag is het Rosenmontag, Carnavalsmaandag. Toen ik op een katholieke school zat, waren we die dag vrij. Dit betekent dat woensdag de vastentijd begint. En deze tijd kun je natuurlijk gebruiken voor je eigen uitdaging.

Ga vasten (op je eigen manier)

De reden dat ik hier nu iets over schrijf, is omdat toen Anna op een katholieke school zat (en ik zodoende wist wat het vasten inhield), ik een keer zelf ben gaan vasten met mijn eigen regels:
  • 40 dagen alleen water drinken
  • 40 dagen geen koek, snoep of chips
En die veertig dagen zijn dus niet aaneensluitend, want op zondag hoef je niet te vasten. Mijn 'zondag' (24 uur) begon om zaterdag 16.00 uur (dat is het voordeel van dingen zelf bedenken, je kunt het precies aanpassen zoals je wilt). Toen at ik heerlijke nootjes en zoutjes en dronk ik alles om vervolgens zondag om 16.00 uur weer op vastenstand te gaan.

En het leuke... ik hield het vol! En dat was wel een beetje een lifechanging experience moet ik zeggen, want ik dat had ik niet verwacht, omdat 40 dagen best wel veel zijn.... Hier lees je er alles over:
Het leek me wel leuk om dit jaar weer mee te doen aan de vastentijd en helemaal na het lezen van bovenstaand artikel (ui 2019) heb ik besloten om weer dezelfde challenge te gaan doen, dus alleen water en geen koek, snoep en chips. En dit jaar dus ook zónder social media.

Doe jij ook iets met de vastenactie? Laat het weten (groot nadeel van een nieuwsbrief t.o.v. social media is helaas wel dat je weinig terughoort, dus reageer vooral!)
Bedankt voor het lezen en een fijne week.
groetjesLilian Visser
p.s. Ken je iemand die deze mail interessant zou kunnen vinden? Stuur hem dan door. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen? Meld je dan hier aan.
Lees meer over timemanagement, persoonlijke ontwikkeling en mindset op lilianonline.com
Lilian Online
Email Marketing Powered by MailPoet