maandag, 11 maart 2024
motiverende maandag
Goedemorgen abonnee,

Maandag, tijd voor een motiverende e-mail om de week lekker te beginnen.
Bron: Pixabay / StartupStockPhotos
Ik las onlangs dat Nederlanders kampioen zitten zijn. Dat vind ik niet gek, ik verbaas me er soms over hoeveel mensen zitten en hoe weinig energie sommige mensen hebben. Ik moet eerlijk bekennen: als ik teveel zit, krijg ik rugklachten. Ik heb dus een goede motivatie om meer te bewegen en hierdoor heb ik in de loop der jaren ook geleerd om minder te zitten.

Sta op!

Is mijn advies. Op mijn website heb ik een aantal tips verzameld om minder te zitten op een dag en zo deze 'volksziekte' (zitten is immers het nieuwe roken) te lijf te gaan:

Hulp gevraagd!

Toen ik begon met het versturen van een wekelijkse nieuwsbrief i.p.v. een maandelijkse, hield ik er rekening mee dat sommige mensen het misschien too much zouden vinden. Maar jullie zijn er allemaal nog! En ik krijg hele positieve reacties van lezers.
Alleen... omdat ik geen social media meer heb, loopt het aantal abonnees ook niet echt op. Dus daarom heb ik jullie hulp nodig.
Geniet jij van deze mailing en ken je iemand die hier misschien ook baat bij kan hebben? Stuur de mail dan door. Of deel de inschrijfpagina via social media.
Heel erg bedankt!

Vastentijd - update week #4

We zijn over de helft! En ik zeg 'we' want er zijn meer mensen in mijn omgeving aan het vasten op allemaal andere manieren en we zagen uit naar de eerste mijlpaal, de helft. Op zich gaat het nog steeds wel goed hoor, komende week zal een wat uitgebreidere update plaatsen op de website. Die krijg je binnen via rss of anders volgende week met de nieuwsbrief.

Doe jij ook iets met de vastentijd? Laat het weten!
Oeps!
M'n eerste Motiverende Maandag mail te laat verstuurt! Gelukkig stond hij al klaar, maar helemaal vergeten in te plannen. Ook mijn timemanagement is niet altijd perfect ;-)
Bedankt voor het lezen en een fijne week.
groetjesLilian Visser
p.s. Ken je iemand die deze mail interessant zou kunnen vinden? Stuur hem dan door. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen? Meld je dan hier aan.
Lees meer over timemanagement, persoonlijke ontwikkeling en mindset op lilianonline.com
Lilian Online
Email Marketing Powered by MailPoet