Drie doelen voor september

Bron: pixabay / wokandapix

Sinds januari van dit jaar heb ik een accountability partner, iemand met wie ik wekelijks mijn doelen bespreek en die me scherp houdt, en ik haar. En dus word ik automatisch gedwongen om ook na januari doelen te stellen en deze te halen.

Het motiveert enorm, binnenkort zal ik hier wat meer over schrijven. Maar goed, omdat ik vind dat ik best wat meer persoonlijke dingen kan delen op mijn blog, deel ik drie van deze doelen ook één keer in de maand met jullie. Ik heb doorgaans meer doelen, maar sommige zijn ook wat meer privé en misschien niet per se interessant voor jullie.

Kunnen jullie me ook verantwoordelijk houden en misschien dient het ter inspiratie.

Drie doelen voor september

Archiefpapieren digitaliseren | Dit is onderdeel van mijn grotere project: minimaliseren. Het huis is nu grotendeels aan kant en als volgende stap wil ik onder meer oude foto’s en andere dingen uit mijn persoonlijke paperassen en archief digitaliseren. Daarna volgt het volgende project: digitaal minimaliseren. Dat wordt een grotere klus, haha.

Familiegeschiedenis van m’n vader – het verhaal afronden | Een tijdje terug schreef ik hierover. Inmiddels is de familiegeschiedenis van mijn stiefmoeder af en ben ik bezig met die van mijn vader. Hiervoor heb ik nog een paar interviews nodig en wat feedbackrondes en dan kan ik deze ook opmaken tot een mooi document.

Persoonlijkheidstests doen | Nu ik zo goed ga met mijn doelen enzo, wordt mijn ambitie ook meteen hoger. Dus ga ik me bij Historiek met meer dingen bemoeien en ga ik mezelf professioneel nog meer ontwikkelen. Een mooie stap hierin is het doen van persoonlijkheidstests. Want als ik weet wat ik goed kan en wat niet (OMG, zo eng dit), kan ik hierop anticiperen door er ofwel beter in te worden of door het uit te besteden. Tegelijkertijd leer ik mijn valkuilen, zodat ik Yuri (of iemand anders) kan inzetten voor extra hulp.

Nou, ik hoop dat het allemaal lukt, volgende maand lees je een update en een aantal doelen voor oktober!

Wat is jouw doel deze maand?

Lees ook: 5 podcasts over doelen stellen
…en: Doelen stellen: te hoog óf te laag… hoe doe je dat?

2 reacties op “Drie doelen voor september”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge