lilian-visser
Beste lezer,

Leuk dat je weer meeleest met mijn maandelijkse nieuwsbrief. Ik heb een nieuw artikel (over mijn schrijfambitie) in de aanbieding en ook... tadaa... de link naar een kort verhaal dat ik onlangs schreef voor een schrijfwedstrijd. Exclusief voor mijn nieuwsbriefabonnees.

Het idee ontstond nadat Yuri een vrouw in de supermarkt had beschreven. Dit werd haar (verzonnen) verhaal:
Als ik hem nu weer lees, heb ik al het gevoel dat ik het beter had kunnen doen, zoveel leer ik van het schrijven zelf. Maar goed, je moet ergens beginnen. Komende tijd blijf ik gewoon lekker oefenen. Wat ik allemaal doe, lees je in mijn maandelijkse update:

Geschreven en geleerd in februari 2020

Elke maand deel ik een overzicht met de dingen die ik heb geschreven, of het nou aan m'n roman is of iets anders en wat ik heb geleerd. Want zoals ik hier al aangaf ben ik begonnen met het schrijven van mijn eerste roman Ben je ook aan het schrijven of denk je erover?
Geschreven en geleerd in februari 2020

Tips uit het archief:

Binnenkort deel ik meer boekentips, omdat ik zoveel interessante boeken lees momenteel waarvan ik denk dat jullie er ook veel aan kunnen hebben. Een aantal boeken over gewoonten komen binnenkort online
Lees verder op lilianonline.com of volg me via social media:
instagram pinterest facebook linkedin 
Leuk dat je weer meelas! Wil je m'n nieuwsbrief doorsturen, doe dat vooral en vragen, opmerkingen of gewoon leuke berichten zijn natuurlijk ook altijd welkom via de reply.
groetjesLilian Visser
MailPoet