In je browser bekijken
Lilian Online
Ermelo, 05 januari 2024,
Beste lezer,
De beste wensen voor het nieuwe jaar! Zoals jullie weten organiseerde ik eind december de SamenPlanDag, waarin we in een kleine setting terugblikten op ons afgelopen jaar en vooruit keken naar 2024. Het was echt een hele waardevolle dag en ik hoop het volgend jaar weer te kunnen organiseren. Inmiddels heb ik mijn eigen doelen voor 2024 ook vastgesteld. En twee doelen hiervan zijn:
Ik ga stoppen met social media.
Hoewel ik echt niet veel tijd besteed aan social media, vind ik het hele concept vooral afleidend en nou ja, ik heb aardig goede reden om hiermee te stoppen, waarover ik binnenkort wat meer zal schrijven.
Het nadeel daarvan is echter ook, hoe wijs ik mensen dan op mijn artikelen? En daarom ga ik een oud idee in een nieuw jasje steken:
Ik begin met Motiverende Maandag.
Hierbij ontvang je elke maandag een motiverende mail én evt andere geschreven artikelen. Dus wil je me blijven volgen:
  • Blijf dan vooral lid van deze e-maillijst
  • Volg me via een RSS reader
  • Of zet me bij je favorieten en kom af en toe kijken.
Komende maandag ontvang je de eerste mail. Als je wekelijkse mail teveel vindt, kun je je natuurlijk altijd onderaan de mail afmelden, maar ik hoop dat je het in ieder geval een aantal weken wilt proberen en dat het zo een mooie, waardevolle routine voor je gaat worden. Ik heb er in ieder geval veel zin in én heb al een hele lijst met mooie onderwerpen waar je echt wat aan kunt hebben.
Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Is de nieuwsbrief doorgestuurd en wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!
Email Marketing Powered by MailPoet