cropped-logo-500-1.jpg
Hoi abonnee,

Het is alweer een tijdje geschreven dat ik een nieuwsbrief stuurde. Het was natuurlijk vakantie, maar ook daarvoor was ik een beetje laks. Wat zonde is, want er verschenen wel nieuwe artikelen die ik natuurlijk ook graag met jou wil delen. Ik heb het maken van de nieuwsbrief nu heel specifiek ingepland, dus dan kan ik het niet meer vergeten.

Lees lekker verder! :-)

Happy Money – word een blije geldmagneet :-)

Happy Money – word een blije geldmagneet :-)
Een tijdje terug luisterde ik een podcast waarin Ken Honda geïnterviewd werd, een Japanse zakenman en geldgoeroe. Honda is in mijn ogen totaal anders dan andere geldgoeroes, hij is vooral een blij ei, dat dankbaar is voor alles dat op zijn pad komt.
Ik werd zelf ook blij van hem en zocht meteen bij de bibliotheek of zijn boek hier verkrijgbaar is

Dingen die ik meeneem van de vakantie

Onze vakantie zit er al weer een tijdje op. En hoe fijn het dan ook weer is om thuis te zijn, er zijn toch een aantal dingen die ik graag meeneem van de vakantie. Vakantie is namelijk het ideale moment om je leven buiten de vakantie te analyseren.
Dingen die ik meeneem van de vakantie

Ubuntu, een Afrikaanse filosofie over samenleven

Ubuntu, een Afrikaanse filosofie over samenleven
Door mijn meditatie-app leerde ik de term ubuntu, een Afrikaanse filosofie dat alle mensen samen één geheel vormen en we elkaar dus nodig hebben. Dat klinkt vrij logisch, maar toch verschuift het idee dat we elkaar nodig hebben naar de achtergrond, naarmate we onafhankelijker worden.

Waarom ik stopte met het schrijven van mijn roman

Ergens begin dit jaar besloot ik om te stoppen met het schrijven van mijn roman. Er waren een aantal redenen waardoor ik me er niet meer toe kon zetten en het nut niet meer zag. Ik denk dat het een goede keuze was. Het ging tamelijk onopgemerkt, ik stopte met schrijven.
Bron: pixabay / rawpixel
logo-goed-eten-gezond-leven-2021 (1)
Omdat het aantal bezoekers op mijn website beperkt is en ik geen tijd heb voor een uitgebreide marketingstrategie, besloot ik me aan te melden als gastblogger bij de website Goed Eten, Gezond Leven, iets wat ik immers ook onderschrijf. Elke maand schrijf ik hier een artikel voor, zodat meer mensen mijn teksten kunnen lezen. De eerste twee artikelen lees je hier.

Uit mijn positiviteit dagboek:

#succes
Ik kocht nieuwe kleren waar ik me heel goed in voel (dat is voor mij een succes ;-))

#geleerd
Dat je tijd altijd vol loopt, zorg dat het ook vol loopt met leuke dingen.

#gedaan
We hebben ons museumbezoek weer wat opgekrikt. Dat was een beetje uit ons systeem gegaan sinds corona, maar toch heerlijk zo'n museumjaarkaart!

#genoten
Samen met Anna naar de kermis, haar eerste keer!

#dankbaarvoor
Dat mijn werkende leven (waar ik erg van hou) weer is begonnen
20210810_094717
Ken je iemand die ook geïunteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Is de nieuwsbrief doorgestuurd en wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot volgende maand!

Groetjes Lilian Visser
pinterest twitter facebook instagram email website 
Email Marketing Powered by MailPoet