In je browser bekijken
Lilian Online
Ermelo, 08 december 2023
Hoi lezer,
Eind van het jaar organiseer ik de SamenPlanDag!

Zoals de vaste lezers weten, is planning wel mijn ding. En daarom leek het me leuk om aan het eind van het jaar anderen te helpen om óók een goede planning te maken voor het nieuwe jaar.

Meer over de dag en mijn motivatie lees je HIER.
SamenPlanDag
Oh en ik schreef ook nog twee artikelen; ééntje ging over de Maandreview, terugkijken zal ook een belangrijk onderdeel zijn van de SamenPlanDag.

En de volgende realisatie helpt me om minder geïrriteerd én minder overweldigd te zijn: Iedereen is bang.

Uit mijn positiviteit dagboek:

#succes
Ik heb een aantal gewoontes die ik graag dagelijks wil doen. Vijf daarvan vind ik het allerbelangrijkst. Alleen lukt dat niet elke dag. Maar op de dagen dat ik ze wel alle vijf doe... mag ik van mezelf een bonbon! Toevallig heb ik - nu ik deze nieuwsbrief schrijf - net een bonbon verdiend (en lekker opgegeten!)
Dagboek, schrijven, pen
#geleerd
Dat ik in december niet teveel ambities moet hebben. Het is koud, donker, dieren zijn niet voor niks in winterslaap!

#gedaan
Ik wil eind van het jaar weer meedoen aan het 5 km hardloopwedstrijd, daarom train ik nu 3x per week. En gisteren liep ik vrij gemakkelijk 4,5 km. Dus dat gaat helemaal goed komen.

#genoten
Ik ben normaal gesproken niet zo van het bingewatchen, maar we hebben drie maanden Disney+ en sinds een paar weken ben ik toch helemaal om met Grey's Anatomy. Daar keek ik vroeg wel eens naar en nu vind ik het weer zo leuk! Gelukkig is het proefabonnement 17 december afgelopen, dan heb ik weer tijd voor andere dingen ;-)

#dankbaarvoor
Mijn mentale gezondheid. Ik zit deze dagen wel eens te mopperen dat het koud is en dat mijn werklust een beetje terugloopt, maar dat is allemaal zo peanuts vergeleken met waar andere mensen mee te kampen hebben.
Nou, misschien tot de SamenPlanDag en sowieso
fijne feestdagen gewenst en een heel mooi 2024!
En mocht je tips nodig hebben om het nieuwe jaar wat beter te beginnen, mail gerust!
kerst
Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Is de nieuwsbrief doorgestuurd en wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!
pinterest twitter facebook instagram email website 
Email Marketing Powered by MailPoet