In je browser bekijken
Lilian Online
Ermelo, 11 oktober 2023
Hoi lezer,
Zoals beloofd heb ik afgelopen weken weer wat nieuwe artikelen geschreven. Of nou ja, die had ik al geschreven, maar nu pas gepubliceerd. Waarom daar wat tijd tussen zat, leg ik uit in het artikel Over perfectionisme en faalangst
Er was nóg een uitdaging op het gebied van perfectionisme, ik maakte namelijk een scrapbook van Anna's eerst twaalf jaar en ook dát ging niet zo netjes als ik zou willen: Scrapbook: een lesje loslaten…
En er was meer leed: Soms moet je gewoon even lijden
Gelukkig was het allemaal niet zo erg als de titel doet vermoeden en kwamen er ook positieve titels voorbij, zoals deze praktische tip voor iedereen die focus wil houden en stress wil verminderen: Hoe een alarm de dag makkelijker maakt

En het laatste artikel dat gisteren online kwam, heeft helemaal een mooie titel én een mooi inzicht dat ik iedereen aanraad: Dat valt mee!

Uit mijn positiviteit dagboek:

#succes
Dit kwartaal ben ik begonnen met de uitdaging om elke week één dag mijn smartphone uit te hebben. Zaterdag was de eerste keer en dat beviel prima! Ga ik vaker doen. Elke week dus... ;-)
Dagboek, schrijven, pen
#geleerd
Wat 'weerstand' is, in het boek The War of Art, zeker een aanrader om te lezen, vooral het eerste deel.

#gedaan
Ik heb in de afgelopen maand echt veel leuke afspraken gehad. Familiedagen en andere bezoekjes. Veel leuke mensen ontmoet, daar wordt een mens blij van! :-)

#genoten
Anna is dit jaar begonnen op de middelbare school en ik geniet echt van haar verhalen en hoe blij ze is met haar nieuwe vriendinnen. Wat iedere ouder hoopt, lijkt hier helemaal goed te komen. Zo fijn!

#dankbaarvoor
Mijn accountabilitypartner, die ondanks dat ze heel erg druk is met haar scriptie, tóch elke week even tijd voor me maakt.
P R I M E U R * * * P R I M E U R * * * P R I M E U R
Sinds een paar dagen heb ik een nieuw instagram account. Ik realiseerde me dat ik het soms lastig vind om timemanagement-dingen te delen, omdat veel volgers mij gewoon persoonlijk kennen en hier helemaal niet geïnteresseerd in zijn. Tegelijkertijd voel ik ook een rem om persoonlijke dingen te delen omdat ik volgers heb die me wél volgen vanwege mijn blog. Dus daarom heb ik besloten om een nieuw account aan te maken voor Lilian Online en de andere gewoon persoonlijk te houden. Dus volg me vooral:
Op Facebook had ik dit onderscheid al, omdat je daar per se een pagina moet aanmaken om berichten in te kunnen plannen.
pinterest twitter facebook instagram email website 
Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Is de nieuwsbrief doorgestuurd en wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!
Email Marketing Powered by MailPoet