In je browser bekijken
Ermelo, 01 september 2023
Hoi lezer,
Het is even geleden, maar er wordt weer geschreven hoor! Ik heb zelfs al een paar heerlijke schrijfavonden achter de rug, maar omdat ik besloot om in juli en augustus geen social media te gebruiken, heb ik de blogs lekker opgespaard. Dus voorlopig is er genoeg te lezen op lilianonline.com
Ik heb zoveel hobby's dat het er soms bij in schiet, maar uiteindelijk mis ik het schrijven dan toch weer. Dus daar ben ik weer! Hoe het beviel om twee maanden offline te zijn, lees je hier.

Voor nieuwe berichten hou mijn website of social mediakanalen in de gaten, of wacht gewoon even tot de volgende nieuwsbrief waarin ik alle berichten alsnog zal sturen (wil je niet zo lang wachten, dan kun je je ook inschrijven naast elk bericht voor een mail bij elk nieuw artikel. Je blijft dan ook gewoon deze nieuwsbrief ontvangen).

Uit mijn positiviteit dagboek:

#succes
Ik had een creatief succes deze zomer. Voor Anna maakte ik een telefoontasje van macramé. Dat was een behoorlijke klus, maar toch ontzettend leuk toen hij af was :-)
Dagboek, schrijven, pen
#geleerd
Dat ik meer moet doen en minder moet denken. Het duurt soms zolang voordat ik ergens 'klaar' voor ben.

#gedaan
Ik heb deze zomer mijn eerste 5 km hardgelopen! Binnenkort verschijnt daar een artikel over op Lilian Online.

#genoten
Van een heerlijke vakantie in Vlaanderen, van onze tuin, onze gezin en van Anna die dit jaar is begonnen als brugpieper!

#dankbaarvoor
Dat ik zoveel dingen leuk vind dat ik te weinig tijd heb om ze allemaal te doen. Het is een luxe-probleem en een weelde... :-)
Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Is de nieuwsbrief doorgestuurd en wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!
pinterest twitter facebook instagram email website 
Email Marketing Powered by MailPoet