TV tip: Nanny on tour

Dinsdag is het eerste programma op de buis van ‘Nanny on tour’. Supernanny Jo Frost reisde de afgelopen maanden door Nederland op zoek naar radeloze ouders en mensen met opvoedvragen.

Frost is met haar programma Supernanny (in NL ‘Eerste Hulp bij Opvoeden’) al jaren een kijkcijferhit. Ik ben een fan van het eerste uur. In mijn eigen opvoeding gebruik ik ook een paar van haar trucks (zie mijn blog ‘5 lessen van Supernanny‘).

Nu doet ze dus ook Nederland aan. Iets dichter bij huis, maar met universele opvoedproblemen. Frost kreeg voor het programma honderden hulpvragen van wanhopige Nederlandse ouders.

The Nanny on Tour

Het programma is in Nederland iets anders dan de originele versie die hier werd uitgezonden. Naast dat ze weer ouders gaat helpen die het spoort bijster zijn, toert ze ook door het land. Met haar camper staat ze op verschillende plaatsen om ‘consulten’ te geven aan ouders en kinderen. Elke aflevering reist ze naar een ander deel van het land.

In aanloop naar het programma werden er verschillende interviews met Jo Frost gehouden:

Ik ben erg benieuwd. Haar eerdere programma’s vond ik fantastisch en ik weet uit andere Nederlandse opvoedprogramma’s dat er in Nederland ook een hoop dwaze ouders rondlopen 😉

Ik vind het niet alleen leedvermaak en ‘Oh, wat doe ik het toch goed’, maar ik ben ook altijd zo zo blij voor die kids als Supernanny is geweest!

Ik hoop dat ze weer een paar oorlogsgezinnen transformeert tot vredelievende superstaatjes.

Je kunt beter mét je kinderen strijden dan tégen je kinderen.

Het lijkt mij super dankbaar werk. Zoals ik al schreef bij de Project Positief Tag is het zo belangrijk om een stabiel thuisfront te hebben.

Niet vergeten te kijken dus dinsdagavond!!

Nanny on Tour
Vanaf 3 maart
RTL 4, iedere dinsdag om 20.30 uur

Meer Nanny:
5 lessen van Supernanny.’

1 thought on “TV tip: Nanny on tour”

Geef een reactie