TV tip: Jill of ‘dat meisje dat zo goed kan knutselen’

Ik weet niet wie er elke donderdag weer blijer is, dochterlief of ik. Want dan is er weer een nieuwe aflevering op Zappelin van Jill!

Ik krijg van Jill altijd talloze leuke ideeën voor toekomstige kinderfeestjes (ze worden echt nergens leuker dan hier!). En dochterlief merkt zo’n 3 keer per aflevering op: “Dit kunnen wij ook wel een keer gaan maken, mama.”

Dus ja, de verwachtingen liggen wel hoog, maar er is natuurlijk geen mama die – net als Jill – elke week een fantastische knutselwerk, lekker eten en een tekening kan maken. Sterker nog, dat laatste kan dochterlief nu al bijna beter dan ik. Maar ik krijg er wel elke aflevering weer zin in. Gelukkig is dochterlief toch nog eigenlijk wat te jong 😉 en hebben we nog zo’n 8 jaar de tijd om al die fantastische dingen te maken die Jill ons elke week voorschotelt.

I love DIY!

Het leuke is dat het programma bedoeld is voor jonge meisjes. Alle DIY opdrachten zijn dus voor de ergste knutselmuts ook goed te doen! En al die glitters en kleurrijke dingen die ze gebruikt, die passen zó bij mijn meisje!

jill-diy

Los van de leuke dingen ze maakt, vind ik Jill ook gewoon cool. Lekker creatief, lekker kleurrijk en helemaal passend bij de leefwereld van haar doelgroep.

Is echt een aanrader voor iedereen met dochters (en misschien zelfs zoons) tussen 2 en 22. En als je helemaal geen dochters hebt, maar wel van knutselen houdt, dan ook gewoon kijken natuurlijk! 🙂

Jill
Donderdag
NPO 3 om 17.45 uur

Bron: AVROTROS
Bron: AVROTROS

Geef een reactie