REVIEW // Wimperextensions

Als je mij aan half jaar geleden zou hebben gezegd dat ik ‘nepwimpers’ zou gaan dragen dan had ik hard gelachen. En toch is het zo gegaan. En ik vond het geweldig!

Ik ben helemaal niet zo’n make-upperig typ, maar de situatie zat zo: een meisje dat wimperextensions zet wilde graag een website (en die maak ik), maar had niet zo’n groot budget. En ik ging trouwen. Dus besloten we om onze diensten tegen elkaar weg te strepen, zodat zij zich een website kon veroorloven en ik mooie wimpers had op mijn huwelijk.

Wimpertje voor wimpertje…

En zo geschiedde het dat ik twee dagen voor mijn bruiloft ruim twee uur op een stretcher lag. Die twee uur zag ik best wel tegenop, ook omdat het kort voor de bruiloft was. En dat iemand in je oog zit te pielen trok me ook al niet aan. Maar heus, ik vond die twee uur best relaxt. Het deed helemaal geen pijn, ik kon lekker liggen, lekker kletsen met het wimpermeisje en hoe later het werd, hoe mooier ik werd.

En van het resultaat was ik echt héél erg onder de indruk

wimper-linksDie middag nadat ze gezet waren, heb ik echt veel in de spiegel gekeken, omdat ik mezelf er zo mooi uit vond zien. Ik had zo’n ‘open’, vriendelijke blik.

Wel vond ik het die eerste avond doodeng om te gaan slapen, want ik voelde een wimper. Die angst om een wimpertje kwijt te raken, had ik natuurlijk vooral die dagen voor de bruiloft. Als ze een tijdje zitten, vergeet je dat echter ook zo weer.

En toen kwam de bruiloft

Hoewel ik vooraf héél veel make-up had geprobeerd, heb ik tijdens de bruiloft eigenlijk bijna geen make-up gedragen omdat ik er al zo mooi uit zag met de wimpers. Dit is wat mij betreft echt een must-have bij elke bruiloft. Overal waar je leest over bruidsmake-up leer je namelijk ‘less is more’ en dat is met zulke mooie wimpers helemaal makkelijk. Ik had alleen wat glitteroogschaduw (had Anna ook) en wat oogpotlood erbij en ik was klaar!

De dag ná de bruiloft was ik best een beetje moe en brak. Hoe cool is het dan om in de spiegel een enorm fris gezicht te zien? Echt, ik kan het het genoeg benadrukken, je ziet er zoveel frisser, vrolijker en mooier uit met wimperextensions. Dat kan misschien ook met mascara, maar mij is dat nooit gelukt (nou ben ik daar ook niet heel erg goed in moet ik zeggen)

Drie weken plezier?

Volgens mijn wimpermeisje zaten ze ongeveer drie weken. Maar na anderhalve week vond ik ze al een stuk minder mooi worden. En na 16 dagen haalde ik ook de laatste wimpertjes eraf, omdat er een stuk wimper ‘leeg’ was en het niet meer zo mooi stond. Dat was eigenlijk wel een beetje jammer. Dat het zo kort mooi bleef.

Zou ik het nog eens doen?

Als mijn financiën het toelaten zal ik het zeker nog eens doen. Maar dan wel bij een bijzondere gelegenheid. Want voor ‘gewoon’ vind ik het wel een beetje te kostbaar. Als ik heel rijk zou zijn, zou ik elke twee weken iemand laten komen om bij te vullen. Want het is echt heel erg mooi en zo makkelijk dat je toch 2 weken (bijna) geen make-up op hoeft en elke dag ‘fris’ uit bed stapt.

Nu is alles dus weer weg en moet ik wel weer een beetje wennen aan mijn ‘saaie’ gezicht. Ik ging meteen mascara dragen, maar dat is met mijn lenzen toch niet altijd zo prettig om te gebruiken. Terwijl ik van mijn wimperextensions echt bijna geen last heb gehad, dus ook voor lenzendragers is het absoluut goed te doen.

Ik mis m’n extensions echt. Ik krijg het zelf nooit meer zo mooi.

Absoluut een ‘luxe’-product natuurlijk, maar echt een aanrader om eens te laten doen! En dan wel voor minstens 60 euro, want je wilt natuurlijk ook geen prutser aan je oogleden hebben (denk ik). En als je het echt goed gedaan wilt hebben, dan kost het gewoon geld.

3 thoughts on “REVIEW // Wimperextensions”

  1. wauw wat een mooi resultaat! Ik had wel gedacht dat ze zeker een maand zouden blijven, toch voor die prijs! Moet lastig zijn om er afscheid van te nemen eens je ze hebt gehad!

    1. Dank je voor het compliment! Ja, dat ze zo kort blijven komt gewoon omdat je wimpers nu eenmaal steeds vernieuwen, volgens mij. Het ligt er ook een beetje aan hoe je ermee om gaat, maar ik zat er niet aan, maakte het niet nat. Kan misschien nog zijn dat ik er in mijn slaap aan zat te wrijven, dat weet ik natuurlijk niet 😉

Geef een reactie