REVIEW: Netflix

We hebben nu al een paar maanden Netflix en daarom schrijf ik er eens een review over. Omdat ik graag iets wilde reviewen en wellicht dat twijfelaars nu over de streep worden getrokken. Ik zeg namelijk: doen!

We kregen in december een maand gratis Netflix. Wij als serie-addicts waren daar natuurlijk al heel blij mee, omdat we de series van MyPrime wel een beetje gehad hadden. We voelden ons dus met Netflix als een kind in een snoepwinkel!

Kan het uit?

Maar ja, de vraag is natuurlijk: kan het uit? Maken we er genoeg gebruik van? En hebben we niet al heel veel andere alternatieven om tv te kijken (digital video recorder, uitzending gemist, myprime…)?

Nou, we maakten er wel genoeg gebruik van.

Mijn vriend is nogal workaholic (in de zin dat hij heel snel, geconcentreerd en efficiënt werkt) en die moet ’s avonds echt geen zware tv meer kijken, maar gewoon lekker kunnen ontspannen. Dus hij kijkt aardig wat uurtjes per week. En als het kan, dan kijken we gezellig samen.

Genoeg voor de kids!

frozenEn dan is hier in huis nog een grootverbruiker, m’n peuter! Ze kijken elke middag een uurtje tv om even te relaxen. En dan kijkt ze: Mickey Mouse Clubhouse, Angelina Ballerina, Mike the Ridder, Kikker. Daarnaast hebben ze ook nog fantastische kinderfilms, zoals Frozen, Rapunzel en Madagaskar.

De afgelopen maanden hebben we onder meer de fantastische serie The Americans gezien (helaas is hier alleen seizoen 1 te zien) en Fargo. Nu zijn we bezig met Dexter. Daarnaast kijk ik regelmatig als ik een avondje alleen thuis ben een lekkere vrouwenfilm, zoals Alles is Familie, Remember me & He is just not that into you.

Ja, ik vind het echt heerlijk dat – als je even wilt ontspannen – je altijd iets leuks kan vinden op tv. En dan had ik nog niet eens gehad over de prachtige natuurlijkdocumentaires en TedX filmpjes die je vindt op Netflix 🙂

1 thought on “REVIEW: Netflix”

Geef een reactie