Alles wat je altijd al hebt willen weten… over mij

Ooit las ik ergens dat de ‘Over mij’-pagina altijd goed gelezen is, al helemaal bij blogs. Mensen willen graag weten wie er achter al die verhalen zit, dus dan maak ik er ook maar eentje. Want, wíe ben ik eigenlijk?

Ik ben Lilian, 34 jaar oud, van huis uit journalist en momenteel werkzaam bij de leukste geschiedeniswebsite van Nederland, Historiek. Ik kwam voor het eerst online rond 2003 toen ik naast mijn studie allerlei schrijfsels op deze pagina de wereld in gooide. Mede daardoor ontmoette ik mijn man in 2005. Toen moest er gewerkt worden en schreef ik vooral professioneel. En ruim twee jaar geleden pakte ik de draad weer op, met wat pauzes zo nu en dan.

Overdag werk ik dus bij Historiek, daar ontferm ik me over de boeken èn de PR en communicatie. En daarnaast beheer ik de Historiek geschiedeniswinkel, een online boekwinkel met ruim 10.000 titels. Koop daar ook vooral je (geschiedenis-)boeken, dan ben je verzekerd van een goede service! 😉

Ook hebben mijn man Yuri en ik een ontzettend leuk dochtertje, Anna (2011). Ze is een ontzettende wijsneus en diva, maar altijd vrolijk en lief. En we hebben een hamster. En een (huur)huisje, vlakbij de hei.

Ook heb ik een paar hobby’s, zoals knutselen (kaarten en hamsterbouwwerken), lezen, wandelen, tuinieren en het interieur in de woonkamer wéér omgooien. Ik hou namelijk van verandering. En toch heb ik best een gestructureerd leven, omdat mijn dwarrelgeest mijn leven anders onmogelijk zou maken. Mijn slechte geheugen en mijn van-de-hak-op-tak-gedachten-leven hou ik onder controle door Getting Things Done, veel lijstjes, routines en rust. Oh ja, en mijn gedachten gaan sneller dan mijn motoriek, dus er gaat nog wel eens wat stuk. Maar gelukkig is bijna alles te lijmen of vervangbaar.

>> Mijn levensfilosofie: De wc-stortbak en wat echt belangrijk is in het leven

>> Zo kijk ik tegen de wereld aan: In wat voor wereld leven we eigenlijk?

Dus. Dat was best veel over mij. Wie ben jij?

Geef een reactie