LIEFDE // Hoe het bloggen ons samenbracht

week van de liefde

De titel lijkt wel een slechte plattelandsroman, maar het is heus waar. Het huwelijk deze week is eigenlijk een ‘bloghuwelijk’, net zoals onze relatie een ‘blogliefde’ was en daar kwam toen een ‘blogbaby’ van.

Het is iets voor 2005. Ik studeer en schrijf in mijn vrije tijd (en die heb je nogal als je studeert) verhaaltjes op een blog. Over foute mannen, moeilijke situaties van het leven (ik zat een beetje in een kleine crisis destijds), grappige typetjes en allerlei andere dingen die me opvielen of wat ik me afvroeg.

Enfin, op een dag kom ik op een blog van een leuke jongen met mijn lievelingsnaam. Hij zet vooral grapjes op zijn blog, weinig serieus, totdat er op een dag een liefdesverklaring opstaat. Waarbij ik nog opmerk: ‘Als het uit is, wil je dan een keer met mij koffiedrinken?’ *grote knipoog*

Om een lang verhaal kort te maken. Op een bepaald moment beginnen we te mailen en ontdekken we dat we in de dezelfde stad werken en studeren en dat er niks mis mee is om eens samen een kop koffie te gaan drinken. Totaal zonder romantische intenties overigens, ik had destijds heel vaak afspraken met bloggers, omdat dat gewoon gezellig was.

Nou ja, de rest is history: het kopje koffie werd een hele lange avond, toen kwam er nog vele lange avonden, samenwonen, baby en dus nu een bruiloft! 🙂

Hebben jullie veel leuke mensen leren kennen door het bloggen? Of misschien wel… liefdes?

4 thoughts on “LIEFDE // Hoe het bloggen ons samenbracht”

Geef een reactie