DIY | Onderzetters van wasknijpers

20150903_085206

Vorige week kochten wij nieuwe tafeltjes bij de Ikea. Echt superleuke tafeltjes, maar er kwamen kringen op. Dus hadden we plotseling onderzetters nodig. En dan ren ik natuurlijk niet naar de winkel. Dan kijk ik in huis en maak zelf iets 🙂

20150903_085150Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik eerst andere onderzetters wilde maken van tijdschriften. Deze vond ik namelijk op Pinterest. Ik ging druk aan het vouwen, maar echt, niks voor mij. Zovéél werk, ik heb daar gewoon het geduld niet voor. Net toen ik de wanhoop nabij was, zag ik de wasmand staan die toevallig in de kamer stond en toen had ik het: Wasknijpers!

En het grappige was, binnen 2 minuten had ik mijn
eerste onderzettertje, heerlijk toch? 😉

20150903_085415Het is zo simpel als wat: je haalt de wasknijpers uit elkaar en je lijmt ze om en om aan elkaar! Dat is op zich stevig genoeg. En als hij een keer breekt, lijm je hem zo weer vast.

De donkere wasknijpertjes had ik nog in huis. Die vind ik eigenlijk net iets mooier dan die lichte, maar ik weet niet meer waar ik die heb gekocht. Als ik binnenkort ergens wat donkerder wasknijpers vind, dan maak ik gewoon even drie nieuwe. Want een zakje wasknijpers kost maar € 0,95! Lekker budget dus ook, deze DIY.

Je kunt eventueel ook nog iets in de gleufjes doen, bijvoorbeeld hout stopverf en je kunt ze natuurlijk ook nog gaan lakken. Dan blijven ze vast ook iets beter in elkaar zitten. Misschien dat ik ze nog een keer meeneem als ik toch iets anders aan het lakken ben.

Succes!

3 thoughts on “DIY | Onderzetters van wasknijpers”

Geef een reactie