Ik heb een boekwinkel (met heel veel boeken!)

Een paar weken geleden was ik ineens vormgever van een top boek, nu heb ik weer een extra ‘job’, ik ben namelijk boekhandelaar! Allemaal zij-projecten die erg leuk zijn om te doen.

Maar goed, een boekwinkeltje dus. Dan heb ik van die romantische beelden van Meg Ryan uit You’ve got mail met kerstverlichting, voorleesmiddagen en een knisperend haardvuurtje (dat hebben ze dan weer bij de op-een-na-leukste boekwinkel van Nederland, hier in het dorp).

meg-ryan

De realiteit is iets minder romantisch, want er is hier geen boek te vinden (op een paar kasten vol recensie-exemplaren na dan), maar we hebben dus een boekwinkeltje: online. Die hadden we eigenlijk al, maar we hadden ‘maar’ een paar duizend boeken. Nu verkopen we eigenlijk praktisch alle boeken die er zijn op het gebied van geschiedenis. Want de webwinkel is een verlengstuk van Historiek.

Dus oké, winkeltje is een beetje te bescheiden, maar dat klinkt knusser 😉

En ik vind het wel wat hebben zo’n online boekwinkeltje. Een beetje jammer dat we geen voorleesmiddagen kunnen houden, maar om dat te compenseren hebben we leuke besprekingen, kun je in sommige boeken lekker bladeren en zit er soms een leuk filmpje bij. Bijna net zo gezellig als in het knusse boekwinkeltje van Meg Ryan. En gewoon vanuit de luie stoel.

Komen jullie kijken?

1 thought on “Ik heb een boekwinkel (met heel veel boeken!)”

Geef een reactie