5 dingen die ik zou doen als ik vrijgezel was

swan-587886_1280

Ik ben nรฉt een week getrouwd en ik denk er nu alweer over? Haha, nee hoor. Getrouwd zijn met zo’n leuke man & dan ook nog zo’n fantastisch kind hebben, ik zou echt niet anders willen.

Maar soms fantaseer ik er wel eens over. En zoals vrijgezelle mensen het huwelijk altijd romantiseren (het is ‘hard werken’ hoor ;-)), zo romantiseer ik het vrijgezellenbestaan wel eens. Want wat zou het toch heerlijk zijn als je deze vijf dingen kon doen!

1. De hele dag zingen

Ik hou van zingen, maar ik kan het echt totaal niet. En dat was best even wennen toen ik ging samenwonen met mijn Lief op een eenkamerappartement. Want toen kon ik (vond ik) niet meer vrijuit zingen. Omdat ik het zo mistte, ben ik daarom zelfs op een koor gegaan, maar met alleen 50-plussers musicalliedjes zingen vond ik niet zo heel leuk.

Inmiddels kan ik gelukkig met Anna zingen, dus ik heb weer een uitlaatklep, maar ik denk toch dat ik als vrijgezel luider zou kunnen zingen.

2. Alleen op vakantie & naar een hele exclusieve club a la Sex and the City

martini-548031_1280Alleen op vakantie lijkt me nog steeds iets dat je een keer gedaan moet hebben. Het kan nu op zich nog steeds hoor, alleen is het tijdschema wat kort. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik man en kind langer dan twee dagen kan missen. Als vrijgezel kun je gewoon helemaal in je eentje een paar weken door Parijs slenteren. En dan zou ik daar in te dure kleding met veel te veel make-up dure drankjes gaan drinken in een exclusieve club in Parijs of – nog beter – New York. En dan hopen dat je een rijke man scoort natuurlijk!

3. Meedoen aan een datingprogramma op tv

Ik vind datingprogramma’s op tv zo grappig. En dat lijkt me nou echt een leuke reden om op tv te komen. Vooral Take me Out had ik echt grappig gevonden om aan mee te doen. Volgens mij is dat supergezellig.

4. Daten via Tinder

Het lijkt me net als bij Take me Out heerlijk om gewoon wat mannen weg te kunnen swipen. Gewoon die macht die je dan over het andere geslacht hebt. En dan die – waarschijnlijk waardeloze – dates die je er van hebt. Wat een avonturen. Dat heb ik toch allemaal gemist in mijn vrijgezelle jaren. Althans, die waardeloze dates dan niet, maar het swipen wel ๐Ÿ˜‰

5. Een therapeut nemen

swan-587886_1280Ja, want dat zou dan wel weer de keerzijde zijn. Dan moet ik toch echt een alternatief hebben voor mijn psycholoog, coach & privรฉ-leraar.


Wat zou jij doen als je vrijgezel zou zijn? Of wat dรณe jij als vrijgezel wat stellen niet kunnen?

8 thoughts on “5 dingen die ik zou doen als ik vrijgezel was”

  1. Haha ๐Ÿ˜‰ Leuk artikel! Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Ik doe vrijwel alles samen met mijn vriend en er is niet echt iets specifieks wat ik in mijn eentje zou willen doen ๐Ÿ˜‰

  2. Geweldig! Ik zou ook echt een keer naar zo’n club willen. Ik heb ooit wel ingeschreven gestaan op een datingsite puur uit nieuwsgierigheid haha. Een ding is zeker, als ik vrijgezel was zou ik de hele dag door slechte dingen eten en uit eten gaan. Dat terwijl ik graag kook, maar als ik alleen ben vind ik het super stom.

Geef een reactie