3 x bedankjes voor de juf

Eerlijk gezegd was ik me er nooit echt van bewust dat er een marketingcampagne bestond rondom ‘bedankjes voor juf’, aan het einde van het schooljaar. Ik zag het dit jaar pas voor het eerst in de bloemenwinkel.

3xbedankjesvoordejufToch hebben Anna’s juffen afgelopen zomer wel degelijk een cadeautje van haar gehad. Ik bedacht me gewoon dat het wel leuk zou zijn om de juffen voor de vakantie even iets leuk te geven. Dus ik opperde dat idee aan Anna, met in mijn hoofd een leuke tekening ofzo.

Anna was echter behoorlijk resoluut; koekjes bakken! Dat vond ik zo’n leuk en attent idee van haar, dat we meteen aan de slag gingen. Drie koekjes per juf, met hartjesvorm en ze waren helemaal blij.

Ook toen we afscheid namen van de peuterspeelzaal kregen ze iets leuks. Gewoon, om ze te bedanken dat ze zo goed zijn geweest voor Anna. En nu de zomervakantie er weer aan komt, gaan we op zoek naar leuke ideeën om juf te geven voor de zomervakantie. Omdat ik zo blij ben dat het zo goed met Anna gaat en dat voor een groot deel door haar superjuf komt.

Ik verzamelde 3 leuke ideeën voor cadeau’s voor juffen (of meesters natuurlijk):

Lekkere dingen in een mooi doosje

Bron
Met peuters en kleuters kun je qua knutselen nog niet het allerbeste verwachten, maar een leuk doosje schilderen kan natuurlijk iedereen! Sterker nog, lekker uitgeleefd schilderen kunnen de kleintjes zelfs het allerbeste! 😉 In het doosje kunnen bonbonnetjes, hartensnoepjes of -chocolaatjes óf natuurlijk zelfgemaakte koekjes!

Een zakje (vd Action) met leuke, lekkere dingen

Check link voor de beschrijving
Check link voor de beschrijving

Dit was het afscheidscadeau van Anna bij de peuterspeelzaal, maar kan natuurlijk ook prima bij het inluiden van de zomervakantie. Lees hier de beschrijving

Zelfgemaakt theezakje

bron
Dit plaatje vond ik op Pinterest en is echt té cute! Mocht je je kind niet in de theekop willen hangen, dan kun je natuurlijk ook gewoon een handje uittekenen en -knippen en die gebruiken als theezakje. Of een leuke spreuk of een cartoon van je kind.

Ik zal Anna eens vragen wat ze dit jaar wil maken 🙂

Krijgt de juf of meester van jouw kind nog iets leuks?

4 thoughts on “3 x bedankjes voor de juf”

Geef een reactie