20 redenen waarom het leven zo leuk is met hem

Vandaag gaan we trouwen. Maar waarom eigenlijk? Nou euh… hierom!

20 redenen waarom het leven zo leuk is met hem:

1. Hij heeft me een beter mens gemaakt
Hij heeft me geleerd hoe ik dingen die niet goed liepen beter kon aanpakken. Dus ben ik een beter (en gelukkig & zelfverzekerder) mens geworden

2. Hij kan soms beter uitleggen wat ik bedoel dan ikzelf
Ik heb nogal een dwarrelhoofd en hij helemaal niet. Erg prettig als ik het zelf even niet meer weet.

3. Hij maakt me altijd aan het lachen.
Ja, praktisch altijd als hij de kamer binnenloopt moet ik wel ergens om lachen. En soms echt heel erg, dan kom ik niet meer bij. En hij blijft dan maar serieus kijken, hilarisch! ๐Ÿ™‚

4. Hij kookt zo lekker
Elke week (en soms vaker) kookt hij heerlijke dingen van 24Kitchen. Hij kan sowieso heel goed koken en heeft me ook op dat vlak veel geleerd.

5. Hij houdt mijn plantjes in leven
Ik hou zo van planten! Maar voordat ik Lief kende moest ik het doen met nepperds, omdat ik ze altijd vergat water te geven.

6. Hij is de leukste vader die ik voor mijn kind kan wensen
Ik zou echt niet weten hoe een vader nog leuker kan zijn. Hij is grappig, heeft veel verantwoordelijkheidsgevoel en is heel lief en zorgzaam.

7. Hij is zo bewonderingswaardig
Hij is zo slim en lost dingen soms zo goed op, waar ik veel bewondering voor heb. En hij doet heel veel voor anderen zonder er veel terug voor te verwachten

8. Hij is altijd zo positief
Dat is echt heerlijk, hij bekijkt altijd alles van de goede kant.

9. Hij is knap
Ja sorry, vind ik ook wel belangrijk. Met zijn prachtige dikke wenkbrauwen & hij heeft gewoon nog een mooi lichaam een geen uitgezakte bierbuik!

10. Hij trekt mijn hormonale depressiebuien
Toch ook fijn dat hij op die momenten geen ‘sigaretten’ gaat halen ofzo. (hij rookt ook niet, dus dan zou ik wel argwaan krijgen ;-))

11. Hij speelt zo mooi piano
Vind ik ook een pluspunt. Hij kan echt prachtig spelen en door zijn pianospel die de hele dag door het huis klinkt, krijgen Anna en ik allemaal leuke herinneringen aan ‘toen het leven nog goed was’ ๐Ÿ˜‰

12. Hij is soms een vreselijke pain in the ass
Hij kan soms echt zรณรณ irritant zijn! En dat vind ik wel prettig, want als je zelf niet bepaald perfect bent, is het fijn om een Lief te hebben waar ook wel wat aan scheelt.

13. Hij weet altijd een oplossing
Volgens mij wil elke vrouw dit, een man met een oplossing. Ik vind het in ieder geval erg prettig, want hierdoor heb ik nooit een probleem.

14. Hij vlucht het huis niet uit
Dit sluit een beetje aan bij punt 10. Maar hier bedoel ik ook mee dat hij niet zijn hele vrije zaterdag op de sportvelden rondhangt enzo om zijn gezin te ontlopen (niet dat iedereen die op de sportvelden rondhangt dat doet natuurlijk, maar ze zijn er wel)

15. Hij doet vaak nรฉt een stapje extra
Hij doet vaak dingen net even 115%. En juist die extra dingen maken het vaak de moeite waard, vind ik.

16. Hij laat me vaak over andere dingen nadenken
Hij denkt best vaak over dingen na waar ik helemaal niet bij stil sta en dat is voor mij dus best nuttig. Want hier leer ik weer dingen van of het verandert mijn kijk op dingen.

17. Hij hakt knopen door
Vind ik net als oplossingen heerlijk. Dat bij mijn eeuwige twijfel even iemand opstaat die zegt hoe we het gaan doen (en dan kan ik hem op zijn donder geven als het de verkeerde beslissing was ;-))

18. Hij heeft zoveel wijsheid
Hij is slim en heeft ook veel levenswijsheid, omdat hij veel heeft meegemaakt. Dat vind ik mooi en daar leer ik weer van.

19. Hij maakt het leven soms zo simpel
Ondanks die wijsheid is hij gelukkig erg goed in relativeren en verkleint hij daardoor mijn mayor first world problems.

20. Hij is net zo apart als ik
Hij hoeft net als ik geen hypotheek, 2 kids, vaste baan & goed pensioen. Past perfect dus.

En als ik er nog wat langer over na zou denken zou ik zo nog 20 redenen kunnen bedenken, maar dan ga ik weer een beetje over the top, denk ik. Maar goed, daarom gaan we dus trouwen vandaag ๐Ÿ™‚

8 thoughts on “20 redenen waarom het leven zo leuk is met hem”

Geef een reactie